Welkom op onze website!

De 1e selectie zal, ivm de eerste beker wedstrijd op 29 aug. op vrijdag 7 aug aanvangen met de training. Benedenstaand vindt u de voorbereiding.

OPROEP!!..LANGWEER 1 IS NOG NAARSTIG OP ZOEK NAAR EEN TEAMLEIDER EN EEN VERZORGER/STER. LIJKT U DIT WAT, ZIET U DE UITDAGING, MELDT U ZICH DAN Z.S.M. AAN VIA TEL.NUMMER 06-51641144 (JOOP BRABER)

ZO 6 SEP. 14.00UUR 2e BEKERWEDSTRIJD ST.ANNA PAROCHIE

DI 8 SEP. 20.00UUR WEDSTRIJD HEERENVEEN ZA1 - LANGWEER 1 (LET OP!!GAAT NIET DOOR!!)

OOK LANGWEER 2 START IN AUGUSTUS WEER OP, EN WEL OP ZO 16 AUG.OM 10.30UUR

VOOR AFGELASTINGEN: ZIE PAGINA "PROGRAMMA WEDSTRIJDEN"

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Welkom op de website van v.v.Langweer!

Heeft u suggesties, foto's of verslagen!?..stuur ze ons!

banner website.pdf (176.02KB)
E-mailen