v.v.Langweer

Welkom!

Welkom! Rob Ton nieuwe trainer/coach bij v.v.Langweer.


Het bestuur van v.v.Langweer is er in geslaagd om, met ingang van het nieuwe seizoen ('21/'22) een nieuwe hoofdtrainer aan te stellen. Rob Ton is de naam. Hier beneden stelt Rob zich even voor zodat een ieder alvast een beeld heeft van zijn (voetbal)achtergrond.

Rob, namens het bestuur, heel veel plezier en succes toegewenst bij v.v.Langweer!!


WELKOM OP DE WEBSITE VANV.V.LANGWEER!

OPGEVEN:www.langweerpannatoernooi.nl

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vacature Hoofdtrainer v.v.Langweer  

v.v.Langweer, uitkomend in de zondag 4 e klasse KNVB Noord, zoekt voor het seizoen 2021/2022 een hoofdtrainer. De club nodigd ambitieuze trainers uit te reageren.

Wie ben jij?

- Heb je de drive om jouw (ontwikkelende) talent te projecteren op het team, welke een mix is van jonge en ervaren spelers, en samen de uitdaging aan te gaan!?

- Heb je het in je, en wil je er aan werken om hier een team van te maken, en het goed te laten functioneren!? Om “Plezier en Prestatie” samen te kunnen laten gaan/komen.

- Ben je in staat om de spelers, d.m.v. goede training en wedstrijden de kans te geven om zich op, en naar, hun eigen niveau (door) te ontwikkelen!?

- Zie je uitdaging hier in, ben je geprikkeld, en is je interesse gewekt!?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

De club wil graag zijn dorpsfunctie behouden, en spreekt geen ondoenlijke doelstellingen uit. Een goede middenmoter zijn in de 4 e klasse is een haalbare kaart.

De club nodigt uitdrukkelijk trainers uit die ambitieus werken aan hun carrière, om stappen te maken naar een hoger niveau, en zal een bijdrage leveren aan de trainer d.m.v het aanbieden van een goede financiële vergoeding, om zo de trainer te helpen om ook “zijn” ambities waar te kunnen maken.

Voor vragen kunt u contact op nemen met Dhr.Brinksma, voorzitter v.v.Langweer. tel:06-51150292

U kunt uw C.V. en motivatie mailen naar: sipke@brinksma.org (graag voor 12 jan.2021)


 

STEUN DE V.V.LANGWEER IN DEZE CORONATIJD!!...geef een rondje!!...HOE DAN!?..

https://www.rondjevoorjeclub.nl/clubs/?club=vvlangweer

v.v.Langweer is blij u te kunnen melden dat de zoektocht naar een elftalleider gelukt is. Het echtpaar Jappie en Hanneke Elzinga uit Heerenveen zullen vanaf heden de functie gezamenlijk invullen. Namens de club, selectie en hoofdtrainer wensen wij hen een goede samenwerking en veel plezier bij onze fijne club. 


VOOR AFGELASTINGEN: ZIE PAGINA "PROGRAMMA WEDSTRIJDEN"


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Welkom op de website van v.v.Langweer!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Heeft u suggesties, foto's of verslagen!?..stuur ze ons!

  

banner website.pdf (176.02KB)
banner website.pdf (176.02KB)
E-mailen
Bellen
Info