v.v.Langweer

Welkom!

Welkom op onze website!

Nieuws:LAATSTE NIEUWS:ALLE WEDSTRIJDEN IN HET AMATEURVOETBAL ZIJN TOT 1 JUNI A.S. AFGELAST IVM HET VOORKOMEN VAN VERSPREIDING VAN HET CORONAVIRUS!!

Start actie Sponsorloop RVLC


We gaan beginnen! Zaterdag starten de jeugteams t/m Onder 11 met de actie voor de Sponsorloop. 

De opbrengst van deze actie gaat naar RVLC, maar de jeugdspelers maken zelf ook kans op een mooie beloning. Deelnemers die goed hun best doen maken namelijk kans op de wedstrijd van je leven! 

De sponsorloop zelf is op woensdagmiddag 1 april (16:00). Deze wordt georganiseerd door sc Heerenveen, Sportief Partner van RVLC, en vindt plaats bij het Abe Lenstra Stadion. Dat wil je niet missen! Maar voordat het zover is gaan we eerst warmlopen: we gaan eerst met z'n allen op zoek naar sponsors! 

Aanmelden

Jeugdspelers kunnen zich aanmelden, ga naar:

www.sponsorloop.nl/rvlc

Sponsors kunnen zich aanmelden via de actiepagina's van onze jeugdspelers. Iedereen mag sponsor worden: familie, buren enz. Betalen gaat via internet. Dat is wel zo gemakkelijk, en dan hoeven de kinderen niet met geld over straat. 

Meer informatie

Zaterdag ontvangen alle spelers (t/m O11) van ons actieteam een flyer met meer informatie. 

Meer weten?zie facebookpagina v.v.Langweer
VOOR AFGELASTINGEN: ZIE PAGINA "PROGRAMMA WEDSTRIJDEN"


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Welkom op de website van v.v.Langweer!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Heeft u suggesties, foto's of verslagen!?..stuur ze ons!

  

banner website.pdf (176.02KB)
banner website.pdf (176.02KB)
E-mailen
Bellen
Info