Welkom op onze website!

Nieuws:De gemeente geeft aan dat de velden per 13 juni dicht gaan(incl.het kleine veldje achter de sporthal! I.v.m. onderhoud mag er dan niet meer op gelopen/gevoetbald worden!

Medio augustus wordt bekend wanneer zij weer open gaan.

Het bestuur wenst u een prettige zomervakantieperiode toe,en tot volgend seizoen.

#EenmetHeerenveen Tour in Joure: kom jij ook langs?

Als lid van vv Langweer ben je natuurlijk fan van onze eigen mooie vereniging. Grote kans dat je daarnaast ook supporter bent van sc Heerenveen. Van deze profclub is SJO RVLC sportief partner. Op donderdag 18 juni komt sc Heerenveen met de #EenmetHeerenveen Tour bij jou in de buurt, in Joure. Wanneer je vorig seizoen een seizoenkaart had, ben je hier van harte welkom.

Je hebt het vast meegekregen. Met de #EenmetHeerenveen Tour trekt sc Heerenveen door de provincie om supporters te bedanken voor het verlengen van hun seizoenkaart(en) of hen te vragen dit alsnog te doen. Omdat het voor de club onmogelijk is alle seizoenkaarthouders thuis te bezoeken, organiseert sc Heerenveen in samenwerking met onder meer SJO RVLC een lokaal verlengmoment.

Uitnodiging via de mail
Het verlengmoment in Joure is uitsluitend bedoeld voor seizoenkaarthouders die hiervoor persoonlijk via de mail zijn uitgenodigd. Dit om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Bij de stand kunnen de uitgenodigde supporters hun seizoenkaart(en) verlengen en betalen, of – wanneer er al verlengd is – een presentje halen. Check je mail voor de exacte informatie.

Natuurlijk zorgt sc Heerenveen bij het verlengmoment voor een passende entourage. Enkele spelers en iemand van de staf schuiven aan. Wie dat zijn, blijft nog even geheim. Daarnaast is de Supporters Service present voor vragen en de Feanstore met mooie clubartikelen.

Met verlengen steun je ook SJO RVLC
Met het verlengen van jouw seizoenkaart(en) van sc Heerenveen kun je ook SJO RVLC helpen. Wanneer je je seizoenkaart(en) verlengt en bij het bestelproces een speciale actiecode invoert, gaat van het bedrag 10 euro naar SJO RVLC. Samen winnen we meer!

Tweede helft actieperiode sponsorloop sc Heerenveen

Eind februari zijn onze jeugdspelers gestart met de actie voor een sponsorloop bij sc Heerenveen, partner van RVLC. Twee weken later moesten we de actie helaas pauzeren vanwege de coronamaatregelen. Inmiddels zijn deze maatregelen gelukkig weer wat versoepeld en daarom willen we alle deelnemers nu alsnog de kans geven om deze actie af te maken.

Onze jeugdspelers maken met deze actie kans op mooie prijzen (www.sponsorloop.nl/rvlc/prijzen), waaronder de wedstrijd van je leven bij sc Heerenveen. Een unieke kans dus! Daarnaast is deze actie natuurlijk ook goed voor onze club, want de opbrengst gaat naar RVLC!

Tweede helft

Een sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion is helaas nog niet mogelijk. Deze zal daarom plaatsvinden bij één van onze moederverenigingen, op ZATERDAG 22 AUGUSTUS!

Maar voordat het zover is gaan we eerst warmlopen: we gaan eerst nog 2 weken met z'n allen op zoek naar sponsors voor de actie! De actieperiode wordt hervat op vrijdag 19 juni en duurt tot de zomervakantie (t/m vrijdag 3 juli). Alle deelnemers die in maart al begonnen zijn krijgen hierover bericht.

Nog niet aangemeld?

Jeudspelers die zich nog niet hebben aangemeld kunnen nog steeds meedoen (t/m O11). Ga hiervoor naar www.sponsorloop.nl/rvlc (zelf link intoetsen!)

Sponsors kunnen zich vanaf 19 juni weer aanmelden via de actiepagina's van onze jeugdspelers. Iedereen mag sponsor worden: familie, buren enz. Betalen gaat via internet, wel zo gemakkelijk.

Wij wensen alle deelnemers alvast veel succes en veel plezier met het vervolg van deze actie!

VOOR AFGELASTINGEN: ZIE PAGINA "PROGRAMMA WEDSTRIJDEN"

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Welkom op de website van v.v.Langweer!

Heeft u suggesties, foto's of verslagen!?..stuur ze ons!

banner website.pdf (176.02KB)
E-mailen