ZATERDAG 25 MEI A.S.OM 17.00UUR

V.V.LANGWEER 1 - LUCKY AJAX

VOORAFGAAND AAN WEDSTRIJD OM 14.30UUR AANVANG PENALTYBOKAAL VOOR JEUGDSPELERS VAN DE JEUGDCOMBI RVC/LANGWEER MET IN DE RUST VAN DE WEDSTRIJD DE FINALES OM DE PENALTYBOKAAL.

ENTREEPRIJZEN:

JEUGD VANAF 6 T/M 17 JAAR 5.00EURO

VOLWASSENEN VOORVERKOOP: 7.50EURO(EINDE VOORVERKOOP DONDERDAG 23MEI 21.00UUR)

(VOORVERKOOPKAARTEN VERKRIJGBAAR BIJ SNACKBAR T HOEKJE, T WAPEN VAN LANGWEER,BRASSERIE ANDERS,CAFE DE 3 ZWAANTJES, SLAGERIJ DOL)

VOLWASSENEN OP DE WEDSTRIJDDAG AAN DE KASSA BIJ V.V.LANGWEER: 10.00EURO

EEN DEEL VAN DE OPBRENGST ZAL VOOR EEN GOED DOEL WORDEN GERESERVEERD!

NAAST DE ENTHOUSIASTE CLUBVRIJWILLIGERS, ZAL V.V.LANGWEER OOK UW STEUN ALS VRIJWILLIGER KUNNEN GEBRUIKEN DIE DAG.

MELD U AAN OP DE FACEBOOK-SITE VAN V.V.LANGWEER. BINNENKORT DOEN WIJ MISSCHIEN EEN BEROEP OP U OM MET ONS TE OVERLEGGEN WAT ER ALLEMAAL DIE DAG MOET GEBEUREN.!!

WIJ HOUDEN U STEEDS OP DE HOOGTE VAN DE VORDERINGEN OMTRENT DEZE WEDSTRIJD.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------