De vereniging

Onze vereniging is opgericht op 8 januari 1933 en beschikt op dit moment over 2 senioren teams en maar liefst 4 jeugdteams.

De vereniging wordt bestuurd door een hoofdbestuur en een jeugdbestuur. Naast deze twee besturen zijn vele vrijwilligers bij de vereniging actief om het voetballen in Langweer mogelijk te maken.

De jeugdteams zijn vertegenwoordigd in de categorieën  JO8- ,  JO10-  en JO15- (D pupillen). De JO15- (C junioren), JO17- (B junioren) en JO19- (A junioren) zijn sinds vorig seizoen onder gebracht in de combi SJO RVC/Langweer. We beschikken momenteel over ca 60 jeugdspelers.

Voor de trainingstijden van de jeugd verwijzen wij naar het onderdeel traning op deze site.

VV Langweer heeft 2 senioren teams. Deze teams spelen op zondag. Het eerste team speelt in de 5e klasse KNVB en wordt geleid door de leidster Sieuwke Leenstra.

Het 2e elftal wordt geleid door de leiders Jan Wieger Hakbijl en Reinier Buwalda.

De eerste selectie heeft als trainer Joop Braber, en het tweede regelt het momenteel nog zelf.

De JO10-1  en JO15-1 worden getraind door Berthold Spijkerman.

Ons sportcomplex aan de Tsjillânleane bestaat uit een hoofdveld en een nieuw trainingsveld.

Dit trainingsveld is uitgerust met lichtmasten zodat er ook op avond kan worden getraind. We zijn dit jaar wederom gestart om een kwaliteitsimpuls te geven aan het gehele sportcomplex.

Zo worden er rondom het hoofdveld diverse investeringen gedaan ter vergroting van de uitstraling. Ook zullen de terreinvoorzieningen worden verbeterd.

De kleedkamers zijn afgelopen zomer aangepakt en kunnen weer jaren mee.

Dankzij de vele sponsoren die onze vereniging een warm hart toedragen worden deze investeringen mogelijk gemaakt..

Vooral aan de jeugd wordt veel aandacht en zorg besteed. Door ook de trainers een gerichte cursus te geven door een professionele jeugdcoördinator kunnen veel gerichter trainingen worden gegeven en kan derhalve de betreffende jeugdspeler sterker worden gemaakt. De groei van het aantal jeugdleden is de laatste jaren fors geweest en door deze centrale aanpak denken wij dat dit aantal ook in de komende jaren verder zal toenemen.

Tenslotte nodigen wij je graag uit onze vereniging te bezoeken als speler dan wel , als je dat leuk vindt, om een vrijwilligersrol te gaan vervullen binnen de vereniging. Voor het aanmelden als jeugd, of senioren speler kun je je aanmelden bij het secretariaat p/a/ Bredyk 9, 8525 EP Langweer of via het aanmeldingsformulier op de site of via de mail info@vvlangweer.nl.

Vrijwilligers voor een bestuursfunctie dan wel vrijwilligers voor activiteiten rondom de vereniging, hierbij kan worden gedacht aan kantine, terreinverzorging, leider, trainer, lijnentrekker, consul etc. kunnen zich melden bij het hoofdbestuur.

De pupil van deze week is:
Finn Wielinga

Bekijk het archief